Beste Bezoekers van onze website, artiesten 

Allereerst hopen we dat iedereen nog in goede gezondheid deze moeilijke Coronatijd mag doorkomen.

 

DEZE uitzending is LIVE en gebeurd via chat met de artiesten op coronaveilige afstand dus

KIJK ZEKER MEE en laat wat van je horen op de chat, wij lezen deze ook graag voor 

 

 

 


WithYouTV vzw

Welkom op de website van WithYouTV vzw

Wij zijn een vzw met vrijwilligers die grote maar ook de minder grote artiesten de kans willen geven zichzelf,hun cd of activiteit,... komen voor te stellen. Maar ook andere voorstellen zijn welkom.

We houden het steeds spontaan en een spelletje met de gasten is dan zeker ook niet uitgesloten. Fans en vrienden... zijn welkom om alles live mee te volgen in de studio

Kom langs in de studio of kijk live mee via facebook en win elke week een mooie prijs

Hoogstraat 27 te Erondegem ( Erpe-Mere) Belgie

Tijdens de zomermaanden zijn er geen studioopnames maar gaat WithYouTV  regelmatig op verplaatsing met hun artiesten.
Wie er zoal komt naar de studio of waar we zoal te vinden zijn kan men zien bij " artiesten komend weekend"


Wat is WithYou.tv?

WithYou.tv kan men overal in de wereld bekijken via www.WithYou.TV of via  YouTube ( withyoutv aan elkaar)  d.w.z. op uw smart tv, iPad, iPhone, laptop, computer, ... Kortom waar internet is, is WithYou.tv.

WithYou.tv staat voor spontane, interactieve entertainment  beelden. Elke week worden programma's opgenomen  in onze studio  met publiek dus "With You". Zo komen er verschillende programma's in voor zoals interviews met artiesten die hun CD of activiteit voorstellen, live optreden, kinderen die graag wat tonen zoals play-back, dansen, gedichten, ... Er is ook een spelprogramma, en zoveel meer! 

Enkele uit de vele namen van artiesten die reeds langskwamen in de studio zijn: Laura Lynn, Jettie Pallettie, Frank Valentino, Matthias Lens, Wim Leys, Andy Peelman ( Koen uit de buurtpolitie), Danny Fabry, Filip Dhaese, Gino Verano, Anja Yelles , Vanessa Chinitor en Dirk Bauters, Marjan Berger, Salim Seghers, De Pitaboys, Sammy Berghmans, Sammy Moore , Sammy Baker, Marina Wally, Paul Severs, Celien en Margriet Hermans, ...

NIEUW is ook dat iedereen zijn VIDEOCLIP ( de URL ervan) naar ons kan mailen en elke week maken we de CLIPS TOP 5 bekend waar onze kijkers hebben op gestemd

Is er iemand binnenkort jarig, ... laat het ons weten via info@withyou.tv en wij vermelden dit dan graag in beeld! Kortom iedereen komt aan bod! Iedereen kan ook langskomen in de studio waar hij wat kan drinken en nog meer LIVE alles kan meevolgen. Volg op onze site en op onze Facebook-pagina WithYou.tv waar, en wanneer de volgende opnames plaatsvinden, en samen "With You" maken we er iets tofs van!

WithYouTV krijgt ook steun en medewerking van verschillende radiozenders en "Artiesten in de kijker" en vele boekingskantoren waarvoor onze dank.

Onze studio bevindt zich in Erpe-Mere (Erondegem), Hoogstraat 27 op de hoek met Lange Nieuwstraat.

De opnames zijn elke zondag van 14 uur tot 16 uur en de deuren gaan er open om 13 uur , iedereen steeds welkom (gratis inkom).

Kom je als bekende of minder bekende artiest graag in onze programma's mail ons dan op  info@withyou.be of tel. 0478/ 25 77 20 

Iederen krijgt bij WithYouTV een kans... jong en oud ...